KookGigant winkel in Apeldoorn!

Welkom bij KookGigant; dé plek waar thuischefs hun culinaire dromen waarmaken!

Sinds onze bescheiden start in 2019 als online kookwinkel hebben we een mooie reis doorgemaakt. Wij zijn ontzettend hard gegroeid. En nu, vijf jaar verder, openen wij met trots onze allereerste fysieke kookwinkel in het hart van Apeldoorn!

Bij KookGigant draait alles om jouw kookpassie. Of je nu een beginnende thuiskok bent of een doorgewinterde chef, wij bieden een breed scala aan producten om jouw culinaire creativiteit tot leven te brengen. Bij KookGigant vind je een breed assortiment aan producten, variërend van hoogwaardige Japanse keukenmessen, robuuste pannen van topmerken, elegant bestek tot diverse soorten keukengerei en nog veel meer! Je vindt het allemaal bij KookGigant!

  KookGigant kookwinkel in Apeldoorn  KookGigant kookwinkel in Apeldoorn  KookGigant kookwinkel in Apeldoorn  KookGigant kookwinkel in Apeldoorn   KookGigant kookwinkel in Apeldoorn

Wat maakt ons bijzonder? Onze mix van gerenommeerde A-merken en merken die de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij KookGigant geloven we in diversiteit, zodat we voor iedereen iets te bieden hebben.

Kom jij deze zomer ons assortiment ontdekken in de Hoofdstraat in Apeldoorn? Wij hopen begin juli onze deuren te openen! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze nieuwe winkel en je te inspireren met onze producten. Meld je hieronder aan om op de hoogte te blijven van onze feestelijke opening en andere interessante updates. Tot snel!

PS: Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hier https://www.kookgigant.nl/

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.